Mee zingen?

Om een koor in bloei te houden heeft het groei nodig. Alle stemmen zijn welkom. Onze koorleden komen niet alleen uit Boijl, maar ook uit de wijde omgeving van Sonnega tot Appelscha en van Vledder tot De Tike. Zingen is gezond, schroom niet en doe mee. Kijk ook voor meer informatie op de pagina: Wie zijn wij.

Je hoeft niet te beschikken over koorervaring een goede zangstem is wel belangrijk en vaak is die beter dan je denkt. Verras jezelf. Je hoeft geen noten te kunnen lezen, maar wel zelfstandig partijen kunnen instuderen, waarvoor oefenmateriaal beschikbaar is. Van de leden wordt verwacht dat ze regelmatig de repetities bijwonen.
We repeteren elke maandagavond van begin september tot begin juni in Dorpshuis De Tille, De Brink 2 te Boijl, van 19:30 tot 21:30 uur.

Kom gerust eens vrijblijvend luisteren, kijken en meezingen met het koor om te zien of het wat voor je is . Zingen met plezier! Bovendien is zingen gezond!
Kom dus naar de eerstvolgende repetitie en kondig je komst aan per mail bij onze secretaris Inge Oosterbaan info@gemengdkoorboyl.nl, dan zorgen wij dat er een muziekmap voor je klaarligt.

Je bent van harte welkom en wij zien uit naar je komst!!