Nieuwjaarsconcert 2024

Op 28 januari 2024 geven we weer ons traditionele Nieuwjaarsconcert. Dit jaar staat het concert in het teken van vrede. Als vanouds in Dorpshuis De Tille in Boijl. Aanvang: 14.00 uur. Kom op tijd, want vol=vol. De toegang is gratis.

Wie wil er winnen?

Zingen is gezond. Gemengd Koor BoylOns koor ligt weer helemaal op stoom. Met onze enthousiaste dirigent Arjen Seinen gaven we al weer een aantal concerten. Het was weer lekker zingen geblazen. We mochten weer een aantal nieuwe leden verwelkomen en dat is leuk, zowel voor de nieuwe leden als voor het koor. Immers, hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Het zangplezier spatte er weer vanaf. En dat is mooi om te kunnen schrijven. Koren hebben immers veel geleden onder Corona. Wij zijn er gelukkig goed doorheen gekomen. We zingen weer als vanouds.

Natuurlijk kunnen we altijd nieuwe leden gebruiken! Bedenk dat “ik kan niet zingen” nooit een excuus is om niet te gaan zingen. Iedereen kan zingen, alleen niet iedereen heeft dat ontdekt. Die ontdekkingsreis kun je in een koor heel goed maken. Juist omdat je er niet alleen voor staat. Je zingt met zijn allen en het resultaat is iedere keer weer verbluffend. En bovendien is zingen gezond. Het is goed voor je longen, het ontspant en voorkomt stress. Met zingen valt dus heel wat te winnen.

Ben je nieuwsgierig geworden, of wil je meer weten?

Ga voor winst op je gezondheid en kijk eens rustig rond op onze website www.gemengdkoorboyl.nl. Klik op de pagina Meezingen en meld je aan voor een repetitie. Dat kan helemaal vrijblijvend. Je mag enkele weken zonder enige verplichting met ons meezingen. Zo kun je rustig ervaren wat koorzang met je doet en of het wat voor je is. Iedereen is welkom. Jong, oud maakt niet uit. Vooral jongeren dagen wij uit om de stap te wagen, want jong geleerd is oud gedaan leert ons een bekend Nederlands gezegde.

Iedereen is van harte welkom.