Marijke BeuteHet Gemengd Koor Boyl, dat ruim 35 leden telt, is opgericht in 1939 en staat onder leiding van dirigente Marijke Beute uit Groningen. De pianobegeleiding is in handen van Jeanine Santing uit Wapse. ie zijn wij.
Het Gemengd Koor Boyl geeft naast het traditionele Nieuwjaarsconcert in Boijl enkele concerten in de regio (b.v Appelscha, Noordwolde, Oosterwolde, Steenwijk). Tevens neemt het wisselend deel aan het Concours van de Bond van Zangkoren in Friesland. Ook treedt het met veel plezier op in woonzorgcentra. Het koor brengt 3- of 4 stemmige muziekstukken ten gehore uit een gevarieerd repertoire, van pop tot mis tot musical. Op deze manier bieden wij een mooi programma tijdens onze concerten. De leden komen niet alleen uit Boijl. Maar ook uit de wijde omtrek : Wapse, Noordwolde, Vledder, Zorgvlied, Oosterstreek, Oosterwolde, Appelscha, De Tike, Sonnega, Donkerbroek, Wilhelminaoord, Zandhuizen, Elsloo, Boschoord en De Hoeve.

Gemengd Koor Boijl, ledenSamen zo mooi mogelijk zingen is niet alleen een fantastisch gevoel. Het is ook gezond. Voel je welkom en kom gewoon eens meezingen!

We repeteren van begin september tot begin juni, elke maandagavond, in het Dorpshuis De Tille, De Brink 2 te Boijl, van 20:00 uur tot 22:00 uur.

 

Bestuur.

Betty Heming: Voorzitter, voorzitter@gemengdkoorboyl.nl
Annet de Bruin: Secretaris, info@gemengdkoorboyl.nl
Steven de Kock: Penningmeester, penningmeester@gemengdkoorboyl.nl
Marije Duijker: Coördinatie concerten, info@gemengdkoorboyl.nl
Inge Oosterbaan: Algemeen bestuurslid, info@gemengdkoorboyl.nl

Webmaster: Karel Bakx, webmaster@gemengdkoorboyl.nl