Gemengd Koor BoylHet Gemengd Koor Boyl uit Boijl, dat bijna 40 leden telt, is opgericht in 1939 en staat vanaf september 2022 onder leiding van dirigent Arjen Seinen uit Dalfsen.
Het Gemengd Koor Boyl geeft naast het traditionele Nieuwjaarsconcert in Boijl ook enkele concerten in de regio (b.v Appelscha, Noordwolde, Oosterwolde, Vledder, Steenwijk). We doen bijna jaarlijks mee met het Concours van de Bond van Zangkoren in Friesland. Het koor brengt 3- of 4 stemmige muziekstukken ten gehore uit een gevarieerd repertoire. Van klassiek tot pop van evergreen tot musical. Op deze manier bieden wij een mooi programma tijdens onze concerten.

Niet alleen Boijl.

De leden komen niet alleen uit Boijl. Maar ook uit de wijde omtrek : Wapse, Noordwolde, Vledder, Zorgvlied, Oosterstreek, Oosterwolde, Appelscha, De Tike, Sonnega, Donkerbroek, Wilhelminaoord, Zandhuizen, Elsloo, Boschoord en De Hoeve.
Samen zo mooi mogelijk zingen is niet alleen een fantastisch gevoel. Het is ook gezond en je wordt er vrolijk van. Voel je welkom en kom gewoon eens meezingen!

We repeteren van eind augustus tot begin juni, elke maandagavond, in het Dorpshuis De Tille, De Brink 2 te Boijl, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Bestuur.

Karel Bakx, voorzitter@gemengdkoorboyl.nl
Inge Oosterbaan: Secretaris, info@gemengdkoorboyl.nl
Steven de Kock: Penningmeester, penningmeester@gemengdkoorboyl.nl
Jeanette Kleinhoven: Algemeen bestuurslid.
Janny Boer: Algemeen bestuurslid.

Webmaster: Karel Bakx, webmaster@gemengdkoorboyl.nl