Het Gemengd Koor Boyl uit Boijl, dat bijna 40 leden telt, is opgericht in 1939 en staat onder leiding van Gemengd Koor Boyl Boijldirigente Marijke Beute uit Groningen. De pianobegeleiding is in handen van Jeanine Santing uit Wapse.
Het Gemengd Koor Boyl geeft naast het traditionele Nieuwjaarsconcert in Boijl ook enkele concerten in de regio (b.v Appelscha, Noordwolde, Oosterwolde, Steenwijk). We doen bijna jaarlijks mee met het Concours van de Bond van Zangkoren in Friesland. Het koor brengt 3- of 4 stemmige muziekstukken ten gehore uit een gevarieerd repertoire. Van pop tot mis tot musical. Op deze manier bieden wij een mooi programma tijdens onze concerten.

Niet alleen Boijl.

De leden komen niet alleen uit Boijl. Maar ook uit de wijde omtrek : Wapse, Noordwolde, Vledder, Zorgvlied, Oosterstreek, Oosterwolde, Appelscha, De Tike, Sonnega, Donkerbroek, Wilhelminaoord, Zandhuizen, Elsloo, Boschoord en De Hoeve.
Samen zo mooi mogelijk zingen is niet alleen een fantastisch gevoel. Het is ook gezond en je wordt er vrolijk van. Voel je welkom en kom gewoon eens meezingen!

We repeteren van eind augustus tot begin juni, elke maandagavond, in het Dorpshuis De Tille, De Brink 2 te Boijl, van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Bestuur.

Betty Heming: Voorzitter, voorzitter@gemengdkoorboyl.nl
Inge Oosterbaan: Secretaris, info@gemengdkoorboyl.nl
Steven de Kock: Penningmeester, penningmeester@gemengdkoorboyl.nl
Jeanette Kleinhoven: Algemeen bestuurslid.
Vacature: Coördinatie concerten, info@gemengdkoorboyl.nl

Webmaster: Karel Bakx, webmaster@gemengdkoorboyl.nl