Open repetitie.

Wil je ook zingen in een koor? We zijn op zoek naar nieuwe leden ter versterking van het koor. Daarom is er een open repetitie gepland op zaterdag 15 oktober 2022 om 10.30 uur in de kerk van Boijl aan de Boijlerweg.

Kom kennismakenGemengd Koor Boyul. Open repetitie

Heb je altijd al willen zingen bij een koor of wil je deze hobby weer oppakken?

Kom dan vrijblijvend naar deze open repetitie en maak kennis met het repertoire, met de dirigent Arjen Seinen en de leden van het Gemengd Koor Boyl

Open repetitie

De open repetitie start met een miniconcert. Met dit optreden laat het koor een klein deel van het repertoire horen. Vervolgens gaan we met alle aanwezigen onder leiding van dirigent Arjen Seinen een lied instuderen. Belangstellenden kunnen dan mee repeteren. De ochtend wordt om 12.30 uur afgesloten.

Lid worden?

Het is gemakkelijk als je noten kunt lezen, maar dit is geen vereiste. We reiken hulpmiddelen aan om thuis te oefenen.

Laat je stem horen

Alle mannen en vrouwen die het leuk vinden om een keer mee te zingen zijn welkom! Heb je na deze bijeenkomst interesse om lid te worden? Dan kunt je vrijblijvend nog een aantal keer een reguliere repetitie bijwonen.

Bovendien is zingen gezond!

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het Gemengd Koor Boyl op: www.gemengdkoorboyl.nl of bel met Karel Bakx 0561-421620, of mail naar info@gemengdkoorboyl.nl.

Kom je ook? Meld je komst dan even aan: klik hier.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.