Arjen Seinen. Nieuwe dirigent voor Gemengd Koor Boyl

Onze nieuwe dirigent Arjen Seinen (62) studeerde aan het Sweelinck conservatorium in Amsterdam en aan de Liszt-academie in Boedapest, piano, kamermuziek, en koordirectie.Arjen Seinen

Daarna heeft hij een docentenopleiding gevolgd en gaf hij les aan diverse middelbare scholen in de regio’s Overijssel en Drenthe.

Met koor en orkest heeft hij in diverse theaters opgetreden met musicals als Anatevka en Orpheus in de onderwereld. Naast het dirigeren van koren arrangeert hij veel koormuziek in allerlei genres. Arjen Seinen componeert ook.

Ook als pianist heeft hij solo opgetreden en is hij te beluisteren op YouTube met zowel klassiek repertoire als filmmuziek.
In de synagoge van Dalfsen heeft hij een lespraktijk met getalenteerde pianoleerlingen.

Vanaf 29 augustus 2022 is hij de vaste dirigent van het Gemengd Koor Boyl. Na een zorgvuldige selectieprocedure kwam al direct het talent van Arjen Seinen boven drijven. Na een serie proefdirecties kon het koor een goede keuze maken uit een viertal kandidaten.

Voor ons is het goed nieuws en wij wensen Arjen veel succes. Wij zien uit naar een vruchtbare en plezierige samenwerking.

Meer informatie: www.gemengdkoorboyl.nl

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.