Afscheid Marijke Beute.

Op 24 augustus 2020 nam het koor afscheid van dirigent Marijke Beute.

Zij was van 2014 tot 2020 dirigent van ons koor. En niet zonder succes. Onder haar leiding groeide het koor zowel kwalitatief en kwantitatief. Het koor had een dirigent die de leden nooit zullen vergeten. Enthousiast, bevlogen en in staat om het koor boven zichzelf uit te laten stijgen. We hebben met haar een hele mooie periode doorgemaakt. We vinden het allemaal jammer dat ze vertrekt. Maar Marijke is niet alleen een hele goede dirigent, ze heeft ook een prachtige stem. Zij kiest dan ook voor haar zangcarrière. Wij wensen haar daarbij alle succes van de wereld. Marijke bedankt voor de mooie jaren.

Gemengd Koor Boyl Gemengd Koor Boyl

Foto's: Rob Schwier,

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.