Nieuwe dirigent: Johan Rodenhuis.

Het Gemengd Koor Boyl stond 5 jaar onder de bezielende leiding van Marijke Beute, die een zeer succesvolle periode afsluit en zich verder gaat concentreren op haar zangcarrière. Het koor is haar veel dank verschuldigd. Het was een mooie periode, afgesloten met zeer geslaagde lustrumconcerten. Wij wensen Marijke veel succes met haar zangcarrière.
Dat betekent dat er een nieuwe dirigent gaat aantreden en dat is niemand minder dan Johan Rodenhuis uit Nijeveen. Een zeer ervaren dirigent, die naar verwachting zeer goed bij het koor past. Het koor is trots dat zij deze ervaren rot heeft kunnen vastleggen. De ingezette lijn zal worden voorgezet. We gaan natuurlijk op zoek naar nog beter.
Helaas heeft de Coronacrisis het zingen de afgelopen tijd onmogelijk gemaakt. Het koor hoopt in september weer te kunnen starten met de repetities. Dan zal ook de nieuwe concertagenda bekend worden.

Lid worden kan natuurlijk altijd. Interesse: Klik snel hier

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.